hippie monkey

Over Ons

Hippie Monkey belichaamt een fusie van passie voor interieurontwerp met onze Indonesische erfgoed. Oorspronkelijk ontstaan als een manier om de schoonheid van Indonesië te laten zien te, is het geëvolueerd tot een groothandelsconcept. Ons doel? Impact maken met elk product dat we produceren.

Gespecialiseerd in bohemian chic interieurs, werkt Hippie Monkey nauw samen met wederverkopers om woningen te doordrenken met een authentieke eilandvibe. Onze productiecentra in Indonesië, aangevuld met een flagship store in Nederland en een krachtig online groothandelsplatform, streven ernaar om een vleugje paradijs naar elk interieur te brengen.

Ons toegewijde team creëert, selecteert en verzendt onze exclusieve collectie. Helemaal van Bali naar Nederland. Met de nadruk op de levendige cultuur van Indonesië. Van Balinese ambachtslieden die liefde in elke creatie steken tot ons gepassioneerde team in Nederland, onze gedeelde toewijding zorgt ervoor dat elk product het waard is om te stralen.

Op zoek naar bohemian interieur items voor jouw project of winkel, geworteld in de Indonesische cultuur? Hippie Monkey brengt een stukje paradijs naar je voordeur.

Hoe de reis begon...

De Oorsprong

De oorsprong van Hippie Monkey ligt in een oprechte wens om de Indonesische cultuur te promoten. Met het erfgoed van onze oprichter - half Nederlands en half Indonesisch - heeft ze altijd contact gehouden met haar afkomst. Haar verbinding leidde haar op een persoonlijke reis.

Als student ontving ze een beurs van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Indonesië. Deze kans bracht haar helemaal naar Surakarta (Java, Indonesië), waar ze een echt onderdeel werd van de Indonesische cultuur. Het primaire doel was om de levendige cultuur van Indonesië wereldwijd te delen.

Haar besef dat Indonesië zoveel meer te bieden had, was een groot moment. Dat was het moment waarop ze een manier bedacht om haar passie voor interieurontwerp te combineren met haar Indonesische wortels. En na jaren van creëren, werd Hippie Monkey geboren.

De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

Meer dan alleen een product...

Wees Bewust

Het samenstellen van onze collectie gaat niet alleen om het creëren van mooie producten; het gaat erom levens te verbeteren en onze planeet te behouden. Met elke bestelling speelt Hippie Monkey een rol in het stimuleren van de Indonesische economie. Gezinnen achter deze producten maken elk stuk met liefde en vakmanschap, wat elk product uniek maakt. Daarom hebben we diep respect voor elk product.

Maar onze impact gaat verder dan economie. Lokale families vormen het hart van onze productie. Door eerlijke prijzen te bieden, bieden we hen stabiele inkomens, waardoor ze niet alleen zichzelf, maar vaak ook hun hele families kunnen onderhouden. Deze ondersteuning strekt zich uit tot hun kinderen die naar school kunnen gaan, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor een betere toekomst.

Het kiezen van onze producten is niet alleen een aankoop; het is een kans om een verschil te maken. Achter elk item schuilt een krachtig verhaal van ondersteunde levens, lokale families en positief gevormde toekomsten. Jouw steun geeft deze gemeenschappen kracht, creëert een golf van vooruitgang en nog veel meer...

De volgende generatie

Onze Planeet

Bij Hippie Monkey geloven we in het behoud van onze planeet, en daarom kiezen we ervoor om Indonesian Certified Legal Wood te gebruiken. Deze certificering waarborgt niet alleen de legaliteit, maar ook de duurzaamheid van het hout dat wordt gebruikt in onze producten en meubels. Door hout te gebruiken van gecertificeerde bronnen, dragen wij niet bij aan ontbossing of illegale houtkappraktijken, waardoor we de tropische bossen van onze planeet beschermen.

Het kiezen van Hippie Monkey gaat niet alleen om het verkrijgen van mooie stukken voor je huis; het is een bewuste keuze. Elke aankoop is een stap richting duurzaam leven en het behoud van de natuurlijke schoonheid van onze planeet voor toekomstige generaties."

Showroom

Onze Winkels

We verkopen als groothandel aan verschillende soorten partners in de interieurbranche. Zoals winkels, interieurstylisten, hotels, restaurants en nog veel meer.

Als u specifieke vragen heeft over een product, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail. Ons team zal u zo snel mogelijk helpen!